петак, 6. новембар 2015.

Aktivnosti povodom projekta ,,Naša zajednička razlika''


Kao što je ranije rečeno, u okviru aktivnosti projekta ,,Naša zajednička razlika’’ Omladinski pedagoški centar Niš u subotu 7. novembra od 12h ispred Tržnog centra Kalča organizuje promociju projekta tokom koje će biti predstavljen mehanizam aktivizma mladih ljudi u cilju osiguranja bezbednosti i povoljnih uslova za rast i razvoj omladine, sa afirmisanjem antidiskriminativnog i nenasilnog ponašanja i osećanja zajedništva.

 

Danas smo sa volonterima obilazili škole gde smo kroz razgovor sa učenicima i zaposlenima predstavili projekat i ujedno podelili flajere i postere.


Podeljeni u četiri tima na čelu sa koordinatorom sem činjenica o važnosti antidiskriminativnog ponašanja delili smo i pozitivnu energiju. :)


Obišli smo Prehrambenu školu, Školu mode i lepote, gimnaziju ,,9. maj'', gimnaziju ,,Bora Stanković''...


Projekat ,,Naša zajednička razlika'' realizuje OPC Niš, finansira Grad Niš, a sem Media&Reform centra Niš, partner na projektu je Filozofski fakultet koji je ujedno i sufinansijer.  Još jednom vas pozivamo da nastavimo druženje i zajedno promovišemo prosocijalne vrednosti, u skladu sa Strategijom o bezbednosti mladih. Vidimo se u subotu 07.11.2015. u 12h ispred TC Kalča! 

Нема коментара:

Постави коментар